Layanan kustomisasi jeroan internasional: desain ukuran sing pas kanggo sampeyan

Iku babagan entuk apa sing dikarepake.Sing pas.Kain sing bener.Rincian sing bener.Gaya sing bener.Konsultan gambar pribadi kita, uga dikenal minangka clothiers, mbantu sampeyan milih saka luwih saka 2000 kain khusus.Kita bisa nulungi kabeh syarat sampeyan.

news (2)

news (5)

Kanggo jeroan wanita, kita nyedhiyakake desain, layanan produksi, ukuran jeroan, desain lan produksi sing ketat;Kontrol kualitas jeroan kanthi ketat, kanggo nyedhiyakake layanan kustomisasi jeroan sing ati-ati.Xinzi udan ngerti carane sibuk sampeyan.Apa ing kantor utawa omah, kita cenderung nyukupi kabutuhan sampeyan ing jadwal sampeyan.Wektu minangka kemewahan sing paling penting - lan iki sing diwenehake kanggo sampeyan.
Xinzi Rain Apparel co., LTD., didegaké ing 2004, dianugerahi "Top Ten Brand", "International Sales Top Ten Trusted Brand" judhul, etc.Pangadeg tata letak cukup ing advance adhedhasar planning perusahaan, nyiyapake atusan toko account, shoppes lan cabang lan agensi, kang panutup saklawasé 30 provinsi lan kotamadya ing domestik.Utamane melu ing Bra&Brief Sets, Lingerie, Olahraga lan Plus Size Bra&Panties.
Pabrik kita kalebu area 8000 meter persegi, luwih saka 20 jalur produksi, lan nyiyapake cabang ing Guangdong, nyetel Pembangunan, Desain, Produksi, Penjualan minangka salah sawijining perusahaan klompok.Precise nggunakake katun, sutra lan satin lan bahan loropaken kulit liyane ing spindle account, supaya anget kreatifitas, jantung ing jarum lan thread ngerti saben liyane.

Bras lan lingeries kita minangka konsultan lemari lan gambar, sing ngerti babagan kain, gaya lan pola.Kita ngrancang, ngoordinasi, lan njaga kanggo pelanggan sampeyan, supaya padha nganggo busana sing apik kanggo kahanan apa wae.

Kanggo konsultasi babagan Layanan khusus: OEM / ODM, layanan desain, nggawe sampel, MOQ, produksi akeh, wektu pangiriman, wektu pengiriman, njamin pembayaran sampeyan, pabrik, wong, produk, lsp. -mail, ninggalake pesen, nambah nomer whatsapp, utawa nelpon kita, sampeyan seneng banget!


Wektu kirim: Jul-27-2021