Grosir Fendi FF logo siji Piece swimwear

Katrangan singkat:

Grosir Fendi logo one piece swimwear

Bahan : Katun + Polyester

Ukuran: S-2XL, utawa ukuran sing disesuaikan

MOQ utawa Price mirah: We utamané kanggo Grosir, yen kasengsem ing perancang iki, please aran gratis kanggo ninggalake kita nomer whatsapp utawa ngirim kita Email utawa priksaan kene,

kita bakal hubungi sampeyan pas wektune


Detail Produk

Tag produk

Swimsuit jersey nilon stretch kanthi pola logo ireng lan coklat.Nilon trim ing ireng saindhenging.Kurang mburi.Kebak diantrekake.Mbalik ing jersey nilon ing ireng.Nilon trim ing ireng saindhenging.Kurang mburi.Kebak diantrekake.Werna supplier: Ireng

Grosir pakaian renang desingers merek mewah, Gucci/Dior/Fendi/Versace/Chanel/Burberry....

Kualitas dhuwur, pangiriman cepet, rega murah grosir, perdagangan aman, please aran gratis kanggo ngirim pitakonan Panjenengan, pls ninggalake nomer whatsapp Panjenengan.

Manungsa waé: Xinzi Rain minangka OEM / ODM sandhangan wanita ing lingerie.Kita minangka pabrik, kita adol kanthi akeh, kita borong ing rega jual langsung pabrik, KUSTOMISASI bisa ditampa lan disambut.

Yen sampeyan pengin nggawe pesenan 3-5 SAMPEL kanggo bisnis sampeyan, kanggo toko online utawa toko offline, kita minangka produsen sing tepat, aja ragu-ragu ngirim pitakon lan hubungi kita!

Fendi swimwear (2)

XinziRain fokus ing grosir lan khusus pakaian renang wanita: bra & set singkat, lingerie seksi, baju renang & pakaian renang, bra olahraga & bra yoga.
Grosir wanita merek desainer swimsuits.

Kirimake pitakon sampeyan, kita bakal ngubungi sampeyan sanajan Whatsapp utawa E-mail, supaya proses gampang lan cepet!

https://www.xinzirain.com/swiming-suit/

LAYANAN CUSTOMIZED

Layanan lan solusi sing disesuaikan.

  • 内衣定制展示1000
  • LAYANAN OEM & ODM

    XinziRain fokus ing lingerie wanita: bra & set singkat, lingerie seksi, baju renang & pakaian renang, bra olahraga & bra yoga.

    Grosir wanita lingere, uga nyedhiyakake layanan kustomisasi lingerie,

    Pakaian renang: set bikini desainer, bikini seksi, bikini wanita, bikini selancar, setelan mandi wanita

    Layanan OEM / ODM, sampel gratis, pangiriman cepet, kanggo mbantu para pelanggan nyedhiyakake "Fashion Wearing" siji-mandeg.Kanggo ngrancang lan nggawe, please aran gratis kanggo ngirim kita priksaan / E-mail, ninggalake pesen, nambah nomer whatsapp, utawa nelpon kita, sampeyan welcome banget!



  • Sadurunge:
  • Sabanjure: